lördag 21 januari 2012

Gnälliga Människor



Är så trött på folk som aldrig bara kan vara nöjda med någonting! Till exempel när det började snöa igår, massor av gnäll om att det kommer snö. Va fan, ni klagar på att vintern är dålig när snön kommer surar ni för det och längtar till sommaren. fast det roligaste av allt är när sommaren kommer hittar man tusen andra saker att klaga på!! Det är för varmt, för kallt, usch vad det regnar!! Nä nu har det inte regnat på två veckor - va fan är regnet?? :O Usch och fy för alla myggor och knott!! Men varför i hela friden är det moln på himlen?? Vad gör dom där?? :S

Ibland tror jag vissa människor tror att allt kretsar kring just dom, för de verkar uppriktigt bli riktigt förvånade för minsta lilla sak som kommer i vägen för just deras önskningar och förbannad om den saken i fråga inte försvinner.
Nej, jag tycker att folk ska sluta gnälla så jäkla mycket för småsaker, som till exempel vädret! Det är något som ingen kan styra över, jag förstår inte att det kan vara så svårt att bara acceptera att man måste stiga upp även de regniga dagarna. För allting kan inte alltid behaga alla även om vissa är vana att alltid få precis vad de vill ha alltid! 


Om ni nu tycker att det är så hemskt om det kommer lite lite snö fast att det inte varit någon snö knappt alls denna vintern kan ni väll hålla ert gnäll inom er, för det är rätt tröttsamt att höra på!! Det finns liksom större problem här i världen - till och med i i-länderna!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar