söndag 3 mars 2013

Allt med stort A

Solstrålarna väckte mig idag! Tittade ut och kändes som jag var utomlands! Så mycket ljus så mycket värme och glädje!!! Allt från gårdagen finns fortfarande som ett stort rosa moln över mig!!

Så mycket som hänt sedan sist!! När
vi åkte till Stockholm glömde jag rör bort bloggen! Den fanns i tankarna men allt gick så fort, kändes så fel att prioritera mobilen. Den låg mest i fickan hela tiden kan jag ju säga!! Men vill ändå berätta allt!!! Därför kommer det här bli ett låååååångt inlägg läs om ni vill!

Med mig till Stockholm var de allra bästa, men glömde dock en hemma... Det var lite trist.. Men mina två andra pärlor satte guldkant på veckorna ändå! :)
Fick vara med att bygga lägenheter, intressant, kul och extremt lärorikt! På två veckor fick jag en genomgång av hela mon skolvistelse under ett år!! Trivdes verkligen jättebra så hoppas på en sommar i Stockholm!
Hann vara på sjukhus två gånger! Haha hela året är avklarat. Fika och restauranger var högprioriterat! Åt så mycket gott, äter sällan ute hemma så var verkligen kvalitetstid! Secondhand, shopping och bara va med varandra. Det var otroligt roligt!
Kom hem till nybakade bullar och sportlov!!! Kunde inte bli bättre, kunnat vara en massa i stallet, skidbacken, träffa vänner, fira den allra finastes 18 års dag! Träffade saknad familj, hade det väldigt bra helt enkelt!
Skolan började och almanackan blev fullproppad direkt med saker som ska göras! Så hela veckan har spenderats framför böckerna, har ett mysigt bord för två i en gömd hörna på biblioteket. En kopp kaffe och en vän sedan är böckerna ingen börda längre utan mer njutning. :)

Fredagen spenderades med ännu en saknad person!! Och igår tog jag tåget till Värnamo, där mina vänner bor. Var på bosnisk fest för första gången, hoppas verkligen inte det var den sista!! Sååå otroligt roligt! Och maten var himmelsk !
Flera timmar av dans! Kände nästan ingen, förstod inte vad de sjöng vad de sa, men just då kändes man som en av familjen! Så fint!

Under tiden jag skrev av mig har min trötta vän vaknat, fixat sig, tryckt i sig kaffe och kokat en kopp väldoftande jasminete till mig. Nu ska vi ut på morgon promenad innan frukosten i det underbara vädret! Kände solens värme så fort jag öppnade dörren innan. Vet att dagen kommer bli bra idag! Inget kan gå fel när man mår såhär!

Nu vet ni kanske inte allt men det viktigaste sedan sist, så nu kan jag börja från idag :)
Puss till er fina!
2 kommentarer:

  1. Vilka mysiga bilder.Jag vill oxå till stockholm... Kul med nytt inlägg jag har längtat...Ha det så bra. Kram Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :)) du får komma och hälsa på mig i sommar om jag får jobb där :D kram!

      Radera